Acne behandeling

Wilt u ook graag van uw acne af? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van acne. Al onze huidcoaches hebben jarenlange ervaring op het gebied van acne behandelingen.

 

Waarom kiezen voor acne therapie bij Pour Vous Roermond & Heel:

  • Ruim 30 jaar ervaring, u bent dus verzekerd van kwaliteit en kennis
  • Eerlijk advies tijdens gratis acné intake gesprek
  • Behandeling voor dames en heren en jeugd
  • Voor iedere huid wordt een plan van aanpak op maat gemaakt

 

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes en komt veel voor. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

 

Pubers, maar ook volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

Om acne goed aan te pakken hoort een goede thuis/huidverzorging absoluut bij het stappenplan op weg naar een betere huid.

 

Zorgverzekering

Wist u dat het ook mogelijk is om Acne behandelingen te declareren bij de zorgverzekeraar? Pour Vous Roermond & Heel is in het bezit van de Anbos Acne specialisatie en is daardoor gecertificeerd met een AGB-code om behandelingen te declareren bij uw zorgverzekering.

We werken met diverse behandel methodes voor de acné en overgebleven littekens.