Hotstone massage

 

“Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze Moderne tijd”

 

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

 

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Onze huidcoaches passen de hotstone massage gecombineerd met een manuele massage toe. Dit om een totale ontspanning te creëren.

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

 

Wanneer mag een hotstone massage niet?

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties.

  • Huidafwijkingen
  • Medicaties
  • Kanker
  • Zwangerschap is het raadzaam om eerst met ons contact op te nemen om eventuele risico’s uit sluiten.

Tijdsduur:

Hotstone rugmassage 30 minuten

Hotstone lichaamsmassage 60 minuten

Prijs:

Hotstone rugmassage: €47,00

Hotstone lichaamsmassage: €58,50