Hydradermie Dubbele Ionisatie

Hydradermie, een spectaculaire behandeling met een wereldwijde reputatie. Met Hydradermie, een uitgebreide behandeling met zichtbare en langdurige resultaten, krijgt u huid in echte oppepper.

In iets meer dan een uur krijgt uw gezicht weer een nieuwe frisse stralende uitstraling, dankzij de speciaal voor uw huidtype geselecteerde en door milde ionisatie verspreide werkstoffen.

Wij selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor uw huid geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

 

De hoofdfases voor een metamorfose dmv. ionisatie

1. De ionisatie om de werkstoffen diep in de huid te laten doordringen

De “rol”-elektrodes, gevolgd door de “bol”-elektrodes, die een lichte galvanische stroom afgeven, glijden zachtjes over het gezicht. De huid wordt ontvankelijker en absorbeert als een spons de speciale werkstoffen (hydraterend, anti-rimpel, die daarna worden aangebracht.

2. De lifting massage voor een prachtige teint

Op een goed voorbereide huid doen massage technieken wonderen! Door verschillende massage technieken toe te passen bereiken we prachtige resultaten.

We sluiten de behandeling af met een verzorgend masker en afsluitende dagcrème

Vanaf prijs: €72,50