Schoonheidsinstituut Pour Vous, ontdek het verschil!

Instituut voor huidverbetering en ontharing

Green Sea Peel

Let’s work that skin👊🤩
De Green Sea Peel. Een 100% natuurlijke peeling en inmiddels een favoriete peeling. Ondanks de vervelling die de meeste krijgen.
Eigenlijk mag je het geen peeling noemen want er zitten geen peelstoffen in.
Maar wat zit er dan wel in? Spiculae van zoetwatersponzen. Spiculae zijn een soort naaldjes die we in de huid masseren. Deze zijn met het blote oog niet zichtbaar maar je voelt het wel. Deze ‘naaldjes’ blijven na de behandeling in de huid en worden in de dagen daarna door de huid naar buiten gewerkt. Hierdoor wordt het huidvernieuwingsproces versneld van 28 dagen naar 7 dagen, en dat geeft de mogelijke vervelling. De Green Sea Peel is een combinatie van microneedling en een peeling en wordt daarom ook wel biomicroneedling genoemd.
De Green Sea Peel kan gebruikt worden voor het verfijnen van de huidstructuur, verzachten van rimpels, bij pigmentproblemen, ontstekingsremmers bij acne of gewoon je huid een flinke boost te geven.
Hoeveel je gaat vervellen is van te voren niet te voorspellen, maar het resultaat is WOW! Je mag de Green Sea Peel 4x eens in de 2 weken doen. Daarna moet de huid een aantal maanden rusten. Maar ook na 1 behandeling zal je al resultaat zien.
Plan jij een afspraak voor onze nieuwe krachtpatser: de Green Sea Peel?