Hannah Gezichtsverzorging

Bent u uw huidproblemen zat? Heeft u last van een beschadigde, gevoelige huid, eczeem, couperose, pigmentatie, rimpels, fijne lijntjes of acne en wilt u zich weer zelfverzekerd voelen? Dan is de hannah gezichtsverzorging wat voor u! hannah is een merk van Nederlandse bodem en is al sinds 1979 een begrip op het gebied van huidverbetering. De uitgebreide lijn van hannah producten is ontwikkeld om de gevoelige, beschadigde of probleemhuid succesvol te herstellen zodat de huid uiteindelijk in een goede conditie verkeert. Ons personeel bestaat uit bekwame en gediplomeerde huidspecialisten voor IPL behandelingen, huidverzorging, huidverbetering, pedicure en massages. Wij adviseren onze klanten door o.a. te kijken naar het type huid dat ze hebben. Dit kan een gevoelige huid, een normale huid, een vette huid, een vochtarme huid of een droge huid zijn.

Huidverbetering d.m.v. hannah gezichtsverzorging

Als huidspecialisten streven wij altijd naar resultaat. De  Pour Vous huidcoaches behandelen je, ongeachte welke hannah behandeling je ook kiest, op een effectieve manier. De behandeling start na een intakegesprek en de huidmeting. Door middel van de Skin Analyzer wordt uw huid gemeten op natuurlijke huid waardes (vocht, vet, pH). Door middel van 5 stappen: De resultaten worden behaald door middel van 5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Bekijk hier de hannah behandelingen:

 • hannah bindweefsel
 • hannah rimpelreductie therapie
 • hannah meet & treat
 • hannah Xpress
 • hannah Total Experience
 • hannah Intense Treatment 


Bekijk ook eens onze andere specialisaties:

 • Acne behandeling
 • Camouflage therapie
 • IPL/VPL ontharing: 

Wij werken met de IPL techniek voor het elektrisch ontharen voor donkere en witte haren. Ondertussen is er een nieuwe apparatuur ontstaan in de vorm van VPL, die de huid op een veilige en prettige manier behandelt. Deze is geschikt voor donkere haren.

 • Elektrisch ontharen: 

Elektrisch ontharen is een manier om onaangename haren weg te halen. Alle haarkleuren kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Er wordt gebruikgemaakt van een dun steriel wegwerpnaaldje die in de huid geschoven wordt. Er ontstaan stroomstootje dat het haarzakje en de omgeving vernietigt.

 • Couperose
 • Microdermabrasie

Microdermabrasie mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbeterd. Met het Dermabrasie-apparaat worden effectief de dode huidcellen verwijderd en doorbloeding in de huid gestimuleerd. Geschikt voor littekens huidvernieuwing, acne, rimpels en grof porige huid.

 • Skin Needling behandeling

Door het toevoegen van werkstoffen zoals Retinol of Vitamine C wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee verholpen.

Hannah gezichtsverzorging
Hannah gezichtsverzorging
Hannah gezichtsverzorging

Bekijk onze arrangementen en acties

Wist u dat wij ook hele leuke arrangementen en acties aanbieden voor uw huid. De arrangementen en acties sluiten goed aan als u op zoek bent naar een momentje voor uzelf, rust en ontspanning. Ons brede aanbod bestaat uit Zwangerschap, Bruid, After Work, Hotstone massage, Energy, Duo en Jonge moeders arrangementen. Leest u hier meer over op onze website. Als u op zoek bent naar een leuk cadeau of u wilt onze producten uitproberen dan kunt u eens op onze webshop kijken, www.hannahbijpourvous.nl. Op onze webshop kunt u voordelig shoppen, cadeaubonnen bestellen en combisets, met 20% korting, bestellen. Als u besteld voor 13:00 uur, krijgt u binnen 2 werkdagen uw product(en) thuis of op uw werk bezorgd.

Benieuwd naar de erkende behandelingen van hannah gezichtsverzorging?

Wij vinden kwaliteit en het leveren hiervan belangrijk. Daarom zijn onze behandelingen erkend door ANBOS. Onze behandelingen worden geregeld getoetst door ANBOS. Onze huidcoaches blijven op de hoogte van de nieuwste technieken, omdat ze regelmatig worden geschoold. Wilt u een intake inplannen of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.