KRX Green Sea Peel

De KRX Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor het aanbrengen van de natuurlijke peeling wordt uw huid eerst goed gereinigd en voorbereid. Na het aanbrengen van de Green Sea Peel wordt de huid intens gestimuleerd door middel deze kort in te masseren waarbij de micronaaldjes (*spicula’s), in de huid worden gesluisd. Door deze handeling wordt de oppervlakkige huidlaag verwijderd en vernieuwd.
(*) Spicula’s zijn mineralen (geen dieren) uit de zee en hebben microscopisch kleine holle naaldjes. Het wordt gewonnen uit een zoetwaterspons waarvan de skeletjes worden vermalen tot poeder. Dit poeder wordt weer vermengd met werkstoffen (o.a. hyaluronzuur, glucaan en allantoïne) die door de kanaaltjes van de holle naaldjes naar de cellen in de huid worden getransporteerd. Deze zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie met als gevolg: een volledige huidvernieuwing!
Na ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) wordt de peeling verwijderd en vervolgen we de behandeling met een kalmerend en verzorgend masker.

Een ander groot voordeel van deze natuurlijke peeling is dat deze behandeling het gehele jaar kan worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden.

Protocol

Dag 1:
De eerste 24 uur de huid niet wassen. U kunt de eerste 24 uur de Cica repair cream gebruiken. Na 24 uur is het belangrijk om de Cica crème en een SPF te gebruiken.
Totdat je volledig bent vervelt (dit gebeurt niet bij iedereen), mag je geen crèmes met zuren gebruiken.

Na 24 uur
Mag u de huid weer reinigen met een zachte reiniging. Probeer niet te veel te schuren over de huid met washandjes of met een handdoek.

Gebruik een aangepaste crème, een serum en een SPF na een Green Sea Peel. Uw huidbarrière dient optimaal te kunnen herstellen.

Niet scrubben!
Zodra de huid begint te vervellen: niet aan velletjes trekken of krabben! Het vervellen van de huid is een natuurlijk proces.

Geschikt voor:

  • Fijne lijntjes
  • Dikke, verhoornde huid
  • Ruwe textuur
  • Hyperpigmentatie
  • Huid met veel talgproductie
  • Acne
  • Littekens
  • Rimpels

Een Green Sea Peel behandeling duurt 60 minuten.
De behandeling kan om de 2 weken herhaald worden.
Na 4 behandelingen moet je 60 dagen wachten voor je een nieuwe Green Peel behandeling ondergaat.

Prijs: 90,-
Tijdsduur: 60 minuten

green-peel