Over hannah

hannah een merk van Nederlandse bodem en is al sinds 1979 een begrip op het gebied van huidverbetering. De uitgebreide lijn van hannah producten is met passie ontwikkeld om de gevoelige, beschadigde of probleemhuid succesvol te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren.

hannah behandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, de Pour Vous huidcoaches  trakteren  je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah skin analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden

De mogelijkheden zijn  enorm.

Hannah wordt ingezet met zowel microdermabrasie, ultrasound geluidsbehandeling, peelingen bindweefsel massage enz