TriPollar RF-behandeling

TriPollar Radiofrequentie (RF) is een veilige en ontspannende warmte behandeling om de huid te verbeteren.

De TriPollar behandeling laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat, dit resultaat zul je gelijk zien en voelen. De huid  wordt tot 39 à 40 graden verwarmt (huidverstrakking) en 41 graden bij huidvetreductie (onderkin). De fibroblasten worden gestimuleerd en gaan nieuw collageen aanmaken. Hierdoor zullen rimpels minder zichtbaar worden en krijgen we een langetermijn effect. Deze behandeling kan in de zomer en winter toegepast worden.

De behandeling kan op het gezicht, hals en decolleté worden toegepast. Het beste resultaat krijg je bij een kuur van 6 behandelingen. Om dit resultaat te behouden is het raadzaam om deze behandeling om de 2 a 3 maanden te herhalen.

Ultrasound
Door middel van ultrageluid worden op een eenvoudige manier enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht. Door het inbrengen van enzymen met collageen- en vochtelementen verzacht het huidreliëf waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Een stralend, jonger en gladder uiterlijk wordt hiermee bereikt. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de gevoelige huiden. Denk aan couperose of rosacea

Geschikt voor:

  • iedereen die huidversteviging wil
  • huid verstrakking en lifting
  • fijne lijntjes en rimpels
  • meteen resultaat

Prijzen:
OxyGeneo Shine & Glow: 60 minuten €90,-
TriPollar: 50 minuten €90,-
OxyGeneo, Ultrasound, TriPollar plus: 90 minuten €129,-

OxyGeneo