Microdermabrasie-ultrageluidbehandeling

 

Microdermabrasie is één van de top behandelingen bij Pour Vous omdat het snel mooie resultaten geeft! Je kunt het als een oppepper als eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

 

Wat is Microdermabrasie?
De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Met het Dermabrasie-apparaat worden effectief de dode huidcellen verwijderd en doorbloeding in de huid gestimuleerd. Het is een super-peeling die de huid stimuleert tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. De kristallen geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

 

Ultrageluid

Na de microdermabrasiebehandeling wordt door middel van ultrageluid op een eenvoudige manier enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht. Door het inbrengen van enzymen met collageen- en vochtelementen verzacht het huidreliëf waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Een stralend, jonger en gladder uiterlijk wordt hiermee bereikt.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid, het probleem en de diepte van de rimpels.

Wat zijn de resultaten?

 

De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen thuis ondersteund worden met op uw huid afgestemde producten die de huid vernieuwing stimuleren. Microdermabrasie-ultrageluidbehandeling in kuur verband worden de beste resultaten bereikt.

Zeker met ondersteuning thuis door de toepassing van speciale producten. Een standaard kuur omvat 5 a 6 behandelingen met tussenpozen van ongeveer 1 week. Het resultaat is een verjonging/vernieuwing van het huidoppervlak waarbij rimpels vervagen, vlekken verminderen en de huid een nieuwe frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

 

Hoe meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

 

Vanaf prijs:

  • €54,50