No Needle Mesotherapie

 

Als u dit leest bent u al één stap dichterbij met het verkrijgen van een jonge gezonde huid…

Hét schoonheidsalternatief voor injecties

Het allernieuwste naald-vrij electro mesotherapie systeem gecombineerd met microdermabrasie

 

Infusion™ electro-mesotherapie is veilig, pijnvrij en naaldloos. Een behandeling met de Infusion biedt alle voordelen van mesotherapie zonder risico’s.

 

Infusion™ is geschikt voor huidverjonging, aanmaak van collageen, bevordert de vocht­regulatie en  verstevigd de huid.

 

Hoe werkt het?

Infusion™ brengt de speciaal samengestelde vloeistoffen in zonder de huid te beschadi­gen, de zogenaamde IonWave™ technologie. Pour Vous maakt met het handstuk rond­draaiende massagebewegingen over het te behandelen gebied. Dit handstuk levert korte elektrische stroomstootjes. Hierdoor opent de celmembraan zich tijdelijk. Vervolgens wordt de vloeistof uit de ampul ingesluisd en sluit de celmembraan zich weer. Deze spe­ciale techniek wordt ook wel electroporese genoemd. Tijdens de behandeling zult u een zachtaardige puls voelen, een soort van tinteling op uw huid. Dit zal u echter niet afleiden van het relaxte gevoel dat u tijdens de behandeling zult hebben.

 

Het Infusion™ electro-mesotherapiesysteem brengt speciaal samengestelde vloeistof­fen in zonder de huid te beschadigen.  Deze cocktail bestaat uit werkzame Meso-werkstoffen, waaronder hyaluronzuur. Deze vloeistoffen zijn samengesteld uit de meest pure en kwalitatieve ingrediënten. Elk geschikt voor een specifieke huidbehandeling

 

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van ons een eerlijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

Wanneer zie ik resultaat?

Vanaf de eerste behandeling met de Infusion™ zal u reeds het verschil ervaren. De huid is voelbaar steviger en elastischer. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 6 tot 8 behandelingen. Na een kuur ziet u gelaat er zichtbaar jonger uit!

 

Voor een kuur kunt u altijd vrijblijvend bellen voor meer info.

Voordelen van deze No Needle Mesoptherapie?

  • Het is pijnloos
  • Het werkt direct
  • Het vult rimpels op
  • Het is klinisch bewezen

 

Vanaf prijs:

  • 139,95