Elektrisch ontharen

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen.

Pour Vous heeft met de vakspecialisatie ‘Elektrisch Ontharen’ de juiste kwalificaties om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In de meeste gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars.

 

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Tussen de behandelingen door mogen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal 2-3 a wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele jaren. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het ontharen in het gezicht. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden zodat je weet aan welke voorwaarden jouw behandelaar moet voldoen.

 

Pour Vous is in het  bezit van diploma ontharingstechnieken

  • Ruim 30 jaar ervaring in ontharing, u bent dus verzekerd van kwaliteit en kennis
  • Eventuele vergoeding door zorgverzekering
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek over de aantal behandelingen en het te verwachten resultaat