Blijvend ongewenste haren verwijderen.

Steeds meer vrouwen én mannen kiezen hiervoor. Overbeharing kan tot gemiddeld 80% blijvend verwijderd worden met behulp van Laser. Pour Vous is aangesloten bij de  ANBOS. En is in het bezit van de vakspecialisatie ‘Ontharingstechnieken.’ Hierdoor heeft Pour Vous de juiste kwalificaties om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In de meeste  gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk uw polisvoorwaarden!

 

Door onze ruim 30 jaar lange ervaring op het gebied van overbeharing, met als technieken elektrisch ontharen d.m.v. de Blend- en Diathermiemethode, de IPL (Intensed Pulsed Light) en de VPL en Laser techniek hebben wij genoeg kennis in huis. Kennis die wij middels scholing en bijscholing up to date houden. Aangezien wij met onze tijd mee gaan passen wij telkens de nieuwste methodes toe. Inmiddels werken we daarom nu met de medische Mediostar Diodelaser, die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

 

Wanneer zie ik resultaat bij haarverwijdering?

Dit hangt af van het huid- en haartype en het gebied dat behandeld wordt. Resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal behandelingen, verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus. Bij uw eerste intakegesprek wordt dit met u besproken.

Pour Vous is in het  bezit van diploma ontharingstechnieken en aangesloten bij Anbos.

  • U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eventuele vergoeding door zorgverzekering
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek over de hoeveelheid behandelingen en het te verwachten resultaat.
  • Ook nemen we rustig de tijd om alle informatie en risico’s van ontharen met u door te nemen.

 

Meer info over: