Blijvend ongewenste haren verwijderen.

Steeds meer vrouwen én mannen kiezen hiervoor. Overbeharing kan tot gemiddeld 80% blijvend verwijderd worden met behulp van IPL/VPL. Pour Vous is aangesloten bij de  ANBOS. En is in het bezit van de vakspecialisatie ‘Ontharingstechnieken.’ Hierdoor heeft Pour Vous de juiste kwalificaties om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In de meeste  gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk uw polisvoorwaarden!

Wij werken met de technieken IPL /VPL en Elektrisch ontharen dmv. Diathermie en Blend.

 

Door onze ruim 30 jaar lange ervaring op het gebied van overbeharing, met als technieken elektrisch ontharen d.m.v. de Blend- en Diathermiemethode, de IPL (Intensed Pulsed Light)en de VPL techniek hebben wij genoeg kennis in huis. Kennis die wij middels scholing en bijscholing up to date houden. Aangezien wij met onze tijd mee gaan passen wij telkens de nieuwste methodes toe. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

 

Welk effect heeft licht op de huid?

Lichtstralen bestaan uit energie. Zwarte objecten absorberen deze energie, terwijl witte objecten alle energie weerkaatsen. Door de absorptie van alle energie wordt een zwart object daarom warm. Tijdens de behandeling met de VPL wordt er een zeer intensieve lichtstraal op de huid geprojecteerd. Doordat haren met pigment de energie van dit licht absorberen worden ze warm. Wanneer een haar in de groeifase is, wordt het gehele haarzakje inclusief de haarwortel definitief vernietigd.

 

Wat maakt een VPL ontharings behandeling zo bijzonder?

Vroeger waren behandelingen nog gebaseerd op laser; het vervolg hierop waren de IPL (Intensed Pulsed Light) systemen. Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten.

 

Variable Pulse Light technologie

Bij een ontharingsbehandeling absorbeert het pigment (melanine/kleur) in de haar de energie, die door middel van de lichtflits vrijkomt. Het haarzakje wordt zo verwarmd dat de haar in de groeifase wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan terug groeien. Een haar verwijderen met de VPL is zowel voor het gezicht als voor het lichaam geschikt. De haartjes die verwijderd zijn, zijn definitief verwijderd. Maar in uw lichaam zitten duizenden slapende haarzakjes die onder invloed van diverse factoren (bijvoorbeeld hormonen of medicijnen) een haartje kunnen gaan produceren. Het kan dus zijn dat er na verloop van tijd weer een paar haartjes gaan groeien. Er zal dan opnieuw een ontharing behandeling moeten plaats vinden.

 

Welke huid- en haartypen kunnen behandeld worden?

De IPL/ VPL behandelt bijna alle haar- en huidtypen van vrouwen en mannen. Voor iedere persoon zal een individueel, specifiek behandelplan worden opgesteld.

 

Wanneer zie ik resultaat bij haarverwijdering?

Dit hangt af van het huid- en haartype en het gebied dat behandeld wordt. Resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal behandelingen, verspreid over een aantal maanden. Dit wordt veroorzaakt door de haargroeicyclus. Bij uw eerste intakegesprek wordt dit met u besproken.

Pour Vous is in het  bezit van diploma ontharingstechnieken en aangesloten bij Anbos.

  • U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eventuele vergoeding door zorgverzekering
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek over de hoeveelheid behandelingen en het te verwachten resultaat.
  • Ook nemen we rustig de tijd om alle informatie en risico’s van ontharen met u door te nemen.

 

Meer info over: