Huidverzorgings- en ontharingsinstituut Pour Vous

Over Pour Vous

Ik ben Heidi Opbroek, sinds 1990 werkzaam in de huidverzorgingsbranche in Heel. Samen met collega Ria, tevens mijn moeder hebben we hard aan de weg getimmerd en een instituut opgezet waar we samen met onze gediplomeerde huidcoaches een hecht team vormen waar service, passie voor ons vak, vakkennis en deskundigheid centraal staan! Hierdoor streven we erna om u het allerbeste te bieden op huidverbetering, anti-aging en ontharing.

Wij werken met het mooie Nederlandse top merk hannah.

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

De doelstelling van een Pour Vous huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. Pour Vous begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

 

Huidverzorgingsinstituut Pour Vous is te vinden in Roermond en Heel. Wat U van ons mag verwachten is kwaliteit en luxe zowel in de producten als behandelingen. Wij doen er alles aan om uw schoonheidswensen te vervullen.

 

ERVAAR HET VERSCHIL,

SLUIT UW OGEN ,

POUR VOUS DOET DE REST….

 

Door de centrale ligging zijn beide salons in Heel en Roermond gemakkelijk te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Heidi & Ria

hannah_huidcoach_pourvous_heidi_heel_salon_

Heidi Opbroek

hannah_huidcoach_ria_roermond_pourvous

Ria Opbroek