Schoonheidssalon Roermond

Wilt u graag uw huid egaliseren? Wilt u af van uw huidklachten? Wilt u weer lekker in uw vel zitten zonder de onzekerheid en stress? Huidverzorgingsinstituut Pour Vous is als schoonheidssalon in Roermond de huidspecialist voor u! Onze werknemers zijn door hun jarenlange ervaring, gediplomeerde huidspecialisten op het gebied van huidverzorging, IPL behandelingen, huidverbetering, pedicure en massages.Onze specialisten hebben hart voor hun vak, geven advies en hebben een brede kennis van de huid. Na het intakegesprek starten we met een huidmeting met behulp van de hannah Skin Analyzer. De conditie van de huid zal dan gemeten worden op de natuurlijke huid waardes (vocht, vet, pH). Hieruit zal er een behandelplan opgesteld worden om de benodigde producten te bepalen.

Verbeter uw huid in onze schoonheidssalon in Roermond

Heeft u last van uw huid en komt u maar niet van uw problemen af? Kan uw huid wel een boost gebruiken? Dan kunnen wij u als schoonheidssalon in Roermond helpen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten huidtypen zoals een beschadigde en een gevoelige huid, pigmentatie, couperose, eczeem, fijne lijntjes, acne of rimpels. Wij geven onze klanten advies door te kijken naar het type huid dat de klant heeft zoals een gevoelige huid, een vette huid, een gecombineerde huid, een normale huid, een vochtarme huid of een droge huid. Wij werken met hannah gezichtsverzorging en met Guinot gezichtsverzorging voor de ultieme huidverbetering. Hieronder ziet u met welke behandelingen wij werken:

 

hannah gezichtsverzorging Guinot gezichtsverzorging
 • hannah bindweefsel
 • hannah rimpelreductie therapie
 • hannah meet & treat
 • hannah Xpress
 • hannah Total Experience
 • hannah Intense Treatment 
 • Hydradermie Dubbele Ionisatie
 • Hydradermie Lift
 • Age Summum Treatment
 • Hydradermie Ooglift

 

Ook zijn wij gespecialiseerd in de volgende behandelingen: 

 • Acne behandeling
 • Camouflage therapie
 • IPL/VPL ontharing:

Wij werken met de techniek, elektrisch ontharen, d.m.v. de blend- en diathermie methode voor witte en donkere haren, de IPL (Intensed Pulsed Light). Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere manier behandelt met zo min mogelijk bijwerkingen, deze is geschikt voor donkere haren. 

 • Elektrisch ontharen: 

Met elektrisch ontharen verwijderen wij storende haren. Hier kunnen alle haarkleuren aan bod komen zoals blond, grijs en rossig. Gedurende de behandeling wordt een dun steriel wegwerpnaaldje in de huid geschoven. Vervolgens zal een lichte stroomstoot het haarzakje en de omgeving vernietigd worden. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en belemmert de groei. 

 • Littekenbehandeling
 • Couperose
 • Microdermabrasie

De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden microkristallen tegen de huid gespoten. Met het Dermabrasie-apparaat worden de dode huidcellen verwijderd en doorbloeding in de huid gestimuleerd. De ideale behandeling voor littekens huidvernieuwing, acne, rimpels en grof porige huid.

 • Skin Needling behandeling

Effectieve en veilige behandeling voor collageenstimulatie. Geschikte behandeling voor rimpels, grove poriën, huidverslapping en meer.

Schoonheidssalon Roermond
Schoonheidssalon Roermond

Op zoek naar interessante arrangementen, acties en cadeaubonnen voor uw huid?

Bent u toe aan wat ontspanning en rust in uw leven? Wilt u een stressvrij moment voor uzelf? Bekijk dan eens onze leuke arrangementen, acties en cadeaubonnen. Onze brede aanbod bestaat uit verschillende arrangementen zoals Energy, Hotstone Massage, After Work, Zwangerschap, Jonge Moeder, Bruid en Duo arrangementen. Lees hier meer over op onze website. U kunt bij ons ook terecht als u op zoek bent naar cadeaubonnen of voordelig shoppen. Wilt u onze producten uitproberen? Bekijk onze combisets (20% korting) op onze webshop, www.hannahbijpourvous.nl. Als u voor 13:00 uur besteld, krijgt u binnen 2 dagen uw bestelling gratis bij u thuis bezorgd.

Bezoek onze erkende schoonheidssalon in Roermond

Onze behandelingen en specialisaties zijn erkend door ANBOS. Wij streven namelijk naar kwaliteit en leveren dit dan ook. Onze behandelingen worden regelmatig getoetst door ANBOS en onze specialisten worden ook zodanig getraind dat ze altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Wilt u een intake inplannen of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.