Schoonheidsspecialist Roermond

Wilt u uw huid graag verbeteren? Heeft u last van een beschadigde of een gevoelige huid? Bent u klaar met uw huidproblemen en wilt u weer zelfverzekerd voor de dag komen? Huidverzorgingsinstituut Pour Vous is als schoonheidsspecialist in Roermond de uitkomst voor u! Onze medewerkers bestaan uit ervaren en gediplomeerde huidspecialisten op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, IPL behandelingen, massages en pedicure. Onze professionals hebben vakkennis, maar ook hart voor hun vak. Zij kunnen u goed adviseren, onze deskundigheid staat namelijk centraal! Elke huid is uniek en wij geloven dan ook in maatwerk. Aan het begin van iedere gezichtsbehandeling of intake starten we met een huidmeting met behulp van een hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van de huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte en de pH-waarden. Naar aanleiding hiervan zal er een behandelplan worden opgesteld met bijbehorende benodigde producten.

Effectieve behandelingen als schoonheidsspecialist in Roermond

Als schoonheidsspecialist in Roermond kunnen wij u op vele manieren helpen. Veel mensen hebben last van huidproblemen zoals beschadigde en gevoelige huid, eczeem, couperose, pigmentatie, rimpels, fijne lijntjes of acne en kunnen zich daardoor onzeker en gestrest voelen. Wij adviseren onze klanten door o.a. te kijken naar het type huid dat ze hebben zoals een normale huid, een gevoelige huid, een vette huid, een gecombineerde huid, een droge huid of een vochtarme huid. Wij werken met hannah gezichtsverzorging en met Guinot gezichtsverzorging voor de ultieme huidverbetering. Hieronder ziet u met welke behandelingen wij werken:

 

hannah gezichtsverzorging Guinot gezichtsverzorging
 • hannah bindweefsel
 • hannah rimpelreductie therapie
 • hannah meet & treat
 • hannah Xpress
 • hannah Total Experience
 • hannah Intense Treatment 
 • Hydradermie Dubbele Ionisatie
 • Hydradermie Lift
 • Age Summum Treatment
 • Hydradermie Ooglift

Daarnaast zijn wij ook nog gespecialiseerd in de volgende behandelingen: 

 

 • Acne behandeling
 • Camouflage therapie: 

De huidcoach van Pour Vous kan de specifieke plek behandelen door het toepassen van speciale camouflageproducten. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur samengesteld die het best overeenkomt met uw huidskleur. 

 • IPL/VPL ontharing:

Wij werken met de techniek, elektrisch ontharen, d.m.v. de blend- en diathermie methode voor witte en donkere haren, de IPL (Intensed Pulsed Light). Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten, deze is geschikt voor donkere haren. 

 • Elektrisch ontharen: 

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omtrek vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en belemmert de groei. 

 • Littekenbehandeling
 • Couperose
 • Microdermabrasie

Het is een super-peeling die de huid aanspoort tot een natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen. De kristallen geven geen beschadigingen aan de huid. Geschikt voor littekens huidvernieuwing, acne, rimpels en grove porige huid.

 • Skin Needling behandeling

Het apparaat heeft kleine naaldjes waarmee we microkanalen in de huid aanbrengen. Hierdoor kan er tot wel 80% meer werkstoffen worden opgenomen. Effectieve behandeling voor collageenstimulatie. Geschikt voor rimpels, grove poriën, huidverslapping en meer.

Schoonheidsspecialist Roermond
Schoonheidsspecialist Roermond
Schoonheidsspecialist Roermond

Arrangementen, acties en cadeaubonnen bij huidverzorgingsinstituut Pour Vous

Bent u op zoek naar leuke arrangementen of acties voor uw huid? Bent u op zoek naar rust, ontspanning en gezelligheid? Wij bieden diverse arrangementen aan als u even op zoekt bent naar een moment voor uzelf. Wij hebben een breed aanbod aan arrangementen zoals  After Work, Energy, Hotstone massage, Bruid, Zwangerschap, Jonge moeders en Duo arrangementen. Op onze website kunt u hier meer over lezen. Bent u op zoek naar een leuk cadeau of wilt u onze producten uitproberen? Onze webwinkel, www.hannahbijpourvous.nlp, is onderdeel van huidverzorgingsinstituut Pour Vous. U kunt bij ons cadeaubonnen bestellen, voordelig shoppen en hier vindt u onze combisets met maar liefst 20% korting. Besteld u voor 13:00 uur? Binnen 2 werkdagen ontvangt u uw product(en) thuis. Daarnaast worden de producten altijd gratis bij u thuis of op uw werk bezorgd.

Op zoek naar een erkend schoonheidsspecialist in Roermond?

Onze behandelingen en specialisaties zijn erkend door ANBOS. Dit betekent dat uw behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars. Dat betekent dat wij streven naar kwaliteit en dit ook daadwerkelijk leveren. Onze specialisaties worden namelijk regelmatig getoetst door ANBOS. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden, kunt u bij ons een vergoeding krijgen. Onze huidcoaches worden met regelmaat getraind en blijven dus op de hoogte van alle nieuwe technieken. Wilt u een intake inplannen of heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.