Schoonheidsinstituut Pour Vous, ontdek het verschil!

Instituut voor huidverbetering en ontharing

Wimperlifting

Wimperlifting

Een nieuwe revolutionaire techniek voor mooie en volle wimpers!

 

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting bij Pour Vous is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting  is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de wimperlifting techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

 

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van Pour Vous lift u uw natuurlijke wimpers. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent overbodig!

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De wimperlifting is daardoor ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor gaan de wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

Voordelen wimperlifting

  • Resultaat 4-6 weken zichtbaar
  • Voelt licht en natuurlijk
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Wimperlift – Schoonheidsinstituut Pour Vous (hannahbijpourvous.nl)